“Rădăcinile educaţiei sunt amare, dar fructul este dulce.” Aristotel

joi, 11 august 2011

        Bine aţi venit pe site-ul şcolii cu cls.I-VIII"Mircea cel Bătrân" Babadag.



       Aici puteţi găsi informaţii despre şcoală, proiecte, programe şi activităţi pe care le desfăşurăm,  concursuri, fotografii din viaţa şcolii etc.
         Vă urăm navigare cât mai plăcută şi vă invităm să vă notaţi impresiile în cartea de oaspeţi!


       Viziunea scolii
Promovarea unui sistem de învăţământ incluziv, printr-un proces de instruire şi educaţie de calitate, cu şanse egale pentru toţi elevii, capabil  față provocărilor unei societăți și unei lumi în continuă și profundă schimbare.

  

   Misiunea scolii
Şcoala cu cls. I-VIII "Mircea cel Bătrân" urmărind integrarea într-o Europa unită îşi propune o îmbunătăţire a calității educaţiei furnizate de şcoală prin formarea personalului didactic, prin creşterea implicării comunităţii locale în planificarea, implementarea şi evaluarea curriculumului şcolar şi prin elaborarea şi implementarea strategiilor de învăţare pentru a răspunde stilurilor individuale de învățare oferind astfel egalitate de şanse tuturor elevilor indiferent de rasă, sex, convingeri, religie sau etnie.

Studiul limbilor străine, concomitent cu o atentă cultivare a valorilor civice, a talentelor şi abilitaților literar-artistice şi sportive ale elevilor se constituie în ţinte specifice, urmărite încă din învăţământul primar. Toate sunt susţinute de un conturat spirit de echipă profesori, elevi, părinţi şi de un definit climat de siguranţă fizică şi libertate spirituală pentru elevii noştri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu